Vinil szőnyegek vintage stílusban

Retro stílusú szőnyegek – kedvenc klasszika és elegancia

A vintage stílus évek óta uralkodik a nappalijainkban, hálószobáinkban és konyháinkban. Klasszikus, minimalista vagy színes – meghódította a nők szívét világszerte. A dekorációs világban a 20-as évek esztétikájának visszatérését hirdetik. Vajon megtalálja a helyét a modern helyiségekben? Miért ennyire népszerű a vintage stílus? A válasz nyilvánvaló – ennek a stílusnak lelke van, nem lehet hamisítani és helyettesíteni. Ez a stílus és elegancia nemcsak a helyiségek berendezésében jelenik meg, hanem a divatban is. Visszatérnek a kerékből szabott oldalvágásos ruhák, pöttyök, pontok és nagykarimás kalapok. A régi (vagy direkt „öregített”) helyiségek olyan helyek, melyekben a klíma elbűvöli a kicsiket és nagyokat egyaránt. Hogyan válasszunk ki kellékeket a retro stílusú nappaliba? Jó ötlet a patchwork szőnyegek, melyek stilisztikájukkal az ugyancsak népszerű boho trendre hivatkoznak. A mintákkal és színekkel való kísérletezés az új klasszika! Ne féljen keverni és egymással összekötni a pontokat és vonásokat, fényes színeket és kontrasztokat, az Ön helyiségére ráfér egy változás!

Vintage patchwork – jön az új korszak?

Patchwork vinil szőnyegek frissességet és energiát visznek be a helyiségbe. A minták, színek és anyagok eredeti egyesítése azt fogja eredményezni, hogy az Ön nappalija egyedi jelleget kap. Mivel a pvc szőnyegek anyaga ellenáll a mechanikai sérüléseknek, nedvességnek és penésznek, a vinil szőnyegek jól beválnak a terasz vagy kert dekorációjaként. A 20-as évek stilisztikája az amerikai vállalkozók nagy fogadásaira emlékeztet, benne található a fekete és az arany összevonása, kifejezett díszek és dúsgazdagság. Az új 20-as évek inspirációja a fekete és az arany, de hangsúlyozzák a színekkel és mintákkal történő kísérletezést is. Az elegancia és giccs ezen kombinációja azt eredményezi, hogy a vintage patchwork még sokáig marad velünk.

Vinil szőnyegek – remek megoldás az allergiások számára

Ha Ön allergiás és szereti a bolyhos szőnyegeket, semmi sincs veszve! A vinil szőnyegjeink poliészter szövetből készülnek. Ennek köszönhetően élvezheti az eredeti és kellemes tapintású beltéri díszítését. A klasszikus szőnyegekkel szemben a vinil szőnyegek nem gyűjtik a port vagy a mikroorganizmusokat, ennek köszönhetően a használatuk nem jár együtt a makacs tüsszentéssel. Tisztántartáshoz elég egy nedves, kissé mosószeres törlőruha. A vinil szőnyegek tartósságát számos teszt igazolja, azok során kimutatták, hogy a színek megőrzik frissességüket akár hosszú használat után is, a karcolással szembeni ellenálló képesség miatt pedig a szép minták ugyanilyen hosszú időn keresztül vonzzák a szemet.