Vinil csempe klasszikus motívummal

Klasszikus mintával rendelkező vinil panelek egy remek ötlet a légkör felfrissítésére minden akár hagyományos, akár retró vagy vintage stílusú – helyiségben. Ezek a rendkívüli motívumok a padlóra felragasztva átfogóan megváltoztatják a helyiség klímáját. Képzelje el saját padlóját öntapadó PVC lapokkal díszítve az egyik ilyen klasszikus motívummal. Igazán hatásosan nézhet ki.

Univerzális vinil panelek klasszikus mintákkal

Klasszikus mintás PVC lapok annyira univerzálisak, hogy minden helyiségbe fognak illeni. Természetesen első gondolatra a konyha jut eszünkbe. Az ott felragasztott PVC lapok nemcsak hatásosan mutatnak, hanem a hasznosság szempontjából is jól beválnak. Ellenállnak a karcolásnak, repedésnek és kopásnak. Nem kell tehát egy nehéz tárgytól tartani, ami leesve tönkre tenné a hagyományos kerámialapokat. Klasszikus mintás PVC lapok nagyszerűen beválnak a konyhai fal dekorációjaként. Ha le akarja fedni a mázolt falat vagy a régi csempét, elég a vinil paneleket felragasztani. Az így megújított konyha semmiben sem fog emlékeztetni a régi stílusára.

Az öntapadó vinil csempék egy ideális megoldás a fürdőszoba megújítására. A régi csempék levésése és újak fektetése egy hosszú, problémás és drága felújítással jár együtt. A vinil paneleket gyorsan és felújítási munkák nélkül ragaszthatjuk fel. A PVC csempéknek ráadásul az az előnye, hogy nemcsak ellenállnak a nedvességnek, hanem jóval melegebbek is a hagyományos csempéknél. Az ilyen padlón sokkal komfortosabb a járás.