PVC öntapadós falpanelek, vinyl falburkolat

Vinil fali panelek bármilyen mintával

A tetszőleges minta nyomtatásának lehetősége rendkívül fontos előnye vinil paneljeinknek. Ez lehetőséget ad arra, hogy korlátlan számú motívumkészletből válasszunk paneleket. Az Ön preferenciáitól és a helyiség kialakításától függően, amelyben használni szeretnénk őket, választhatunk panelek fával, betonnal, márvánnyal, természettel, mozaikokkal, gyönyörű keleti mintákkal, absztrakciókkal és akár gyerekmotívumokkal is. Ennek a nyomtatási szabadságnak és a sokféle motívumnak köszönhetően biztosan találunk öntapadó falpanelt szobánkba, fürdőszobánkba vagy konyhánkba. Az is rendkívül fontos, hogy a dekoratív falpanelek elegáns megjelenése és sajátossága lehetővé teszi, hogy bármilyen helyiségben felhasználhassuk őket.

Biztonságos és ellenálló PVC falpanelek

Nagyon fontos kérdés a vinil panelek falra történő kiválasztása mellett annak tulajdonságai is. Az egyik legfontosabb az nedvességállóság, ami azt jelenti, hogy egyre gyakrabban használjuk a hagyományos kerámia csempék alternatívájaként olyan helyiségekben, mint a konyha vagy a fürdőszoba. Ugyanez vonatkozik más helyiségekre, például az étkezőre, a nappalira vagy a gyerekszobára. A PVC panelek emellett karc- és kopásállóak. A minőségi anyagok használata és a digitális nyomtatás garantálja tartósságukat és elegáns megjelenésüket.

Vinil panelek fali dekorációként a nappaliban, konyhában és fürdőszobában

Az öntapadó vinil panelek rendkívül érdekes és hatékony módja a modern és divatos belső terek berendezés befejezésére. Leggyakrabban a TV mögötti fal díszítésére, a pult feletti konyhában a falak díszítésére, valamint a fürdőszoba falainak díszítésére használják. (A vinil paneljeink nem zuhanykabinba való beépítésre készültek!) A lakberendezők egyre gyakrabban alkalmazzák őket a legrangosabb és legdivatosabb belső terekben. Csodálatos vizuális hatást ad, és további berendezések alapja. A változatos kivitelnek köszönhetően A falra szerelt vinil deszkák modern, ipari, valamint klasszikus vagy retro stílusban berendezett helyiségekben használhatók. A konyhában vagy a fürdőszobában meglévő csempét is lefedhetjük vinil panelekkel. Érte nyúlhatunk egy új belső tér elrendezésének tervezésekor is, és a klasszikus dekorációkat PVC lemezekre cserélhetjük. A vinil csempék sokoldalúsága lehetővé teszi a felhasználást is, függetlenül attól, hogy milyen stílusban rendezzük be a lakást. A beton motívumú, öntapadó vinil panelek tökéletesek lesznek klasszikus, loft vagy ipari stílusú lakásokbaamelyek posztindusztriális helyiségekre és raktárakra utalnak. Itt mutatnak a legjobban a nyersbeton vagy fémlemez motívumai a padlón vagy a falakon. Másrészt a modern dekorációhoz használhat absztrakt motívumokkal, márvány- vagy geometrikus mintákkal ellátott vinil falpaneleket. A klasszikus, retro vagy vintage stílust kedvelő hagyományőrzőknek ajánljuk a szép és színes keleti mintákkal díszített PVC paneleket, a portugál kerámiákat vagy a virág- és virágmintás paneleket.és. Mint látható, a motívumok széles választéka és az öntapadó falpanelek kétségtelen előnyei lehetőséget adnak arra, hogy gyakorlatilag bármilyen helyiségben hatékony falelrendezést alkossunk. Az öntapadó vinil falpanelek egy ötlet a falak gyors metamorfózisához a konyhában vagy a fürdőszobában. Kiváló megoldás azok számára, akik szeretnék felfrissíteni a szobát, megőrizni a szép megjelenést, és nem várnak túl sokáig az eredményre.