Blog Decormat.hu

Feb, 26 2023 | Trendek és inspirációk

2023 divatos szőnyegei – trendek, melyek több karaktert adnak a padlónak

Szeretnéd megtudni, milyen minták, színek és szőnyegstílusok lesznek idén divatosak? A merész mintáktól a finom textúrákig ezek a szőnyegek stílust és kifinomultságot kölcsönöznek otthonod bármely helyiségének. Készülj fel a stílusos frissítésre - ezek a szőnyegek 2023-ban biztosan egyediek!

olvasson tovább
Dec, 5 2022 | Diy

Öntapadós vinyllapok felhelyezése falra - a @projectwood_diy-vel együttműködve

Elege van a régi kerámiacsempékből, szeretne valamit változtatni a konyhájában, de nem akar teljes felújításba kezdeni? Mi sem egyszerűbb! A @projectwood_diy-vel együttműködve megmutatjuk, hogyan változtathatja meg az egész helység dekorációját öntapadó panelek segítségével.

olvasson tovább
May, 20 2022 | deko tippek

Hogyan alakítsuk ki az erkély berendezését? Ötletek és gyakorlati tanácsok

Az erkély a lakóház egyik legjellegzetesebb tere. Biztosítja a pihenésre szánt helyet a friss levegőn. Érdemes úgy megtervezni, hogy helyettesítse a kertek üdítő hangulatát a mindennapi hajtásból való feltöltődéshez. Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan kell megtervezni egy erkélyt, hogy funkcionális és egyben szép is legyen.

olvasson tovább
Mar, 8 2022 | Trendek és inspirációk

Öntapadó vinyl panelek - a klasszikus dekorációs anyagok tökéletes alternatívája

 Az öntapadós vinyl panelek egyre népszerűbbek alacsony beszerzési költségük, könnyű felhelyezhetőségük és színválasztékuk miatt. A vinyl csempe fantasztikus alternatívája a hosszadalmas és költséges felújításoknak, valamint ideális kiegészítője a gyakran igénybe vett lakó- és kereskedelmi tereknek.

olvasson tovább