Blog Decormat.hu

Aug, 22 2023 | deko tippek

Olcsó fürdőszoba felújítás - 5 egyszerű mód az új belső tér kialakításhoz

Szeretné régi fürdőszobáját egy friss és hívogató térré alakítani anélkül, hogy megnyerné hozzá a lottó ötöst?  Egy kis kreativitással és stratégiai tervezéssel kisebb költségvetés mellett is megvalósíthatja a fürdőszoba lenyűgöző átalakítását. 

olvasson tovább
Jun, 13 2023 | Trendek és inspirációk

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szőnyegszínt - a barátságos semleges mintáktól az élénk, lüktető színek hangsúlyozásáig

Ebben a cikkben izgalmas küldetésre indulva fedezzük fel a tökéletes szőnyegárnyalat kiválasztásának titkait. Mint a művész a palettával, úgy merülünk el a szőnyegek birodalmában, ahol minden árnyalatnak megvan a maga ereje, hogy melegséget sugározzon, kifejezze a személyiséget vagy háborítatlan menedéket teremtsen. 

olvasson tovább
Apr, 18 2023 | deko tippek

Hogyan rendezzük be a ház előtti teraszt?

A ház előtti terasz egy remek lehetőség a szabad tér adta örömök élvezetére a friss levegőn. Kialakításával otthona értéke is emelkedik. A nyitott tér lehetőséget kínál valami különleges és egyedi létrehozására. Terasz kivitelezését tervezi? Segítünk! Íme néhány ötlet a terasz kialak

olvasson tovább
Feb, 26 2023 | Trendek és inspirációk

2023 divatos szőnyegei – trendek, melyek több karaktert adnak a padlónak

Szeretnéd megtudni, milyen minták, színek és szőnyegstílusok lesznek idén divatosak? A merész mintáktól a finom textúrákig ezek a szőnyegek stílust és kifinomultságot kölcsönöznek otthonod bármely helyiségének. Készülj fel a stílusos frissítésre - ezek a szőnyegek 2023-ban biztosan egyediek!

olvasson tovább