Blog Decormat.hu

May, 20 2022 | deko tippek

Hogyan alakítsuk ki az erkély berendezését? Ötletek és gyakorlati tanácsok

Az erkély a lakóház egyik legjellegzetesebb tere. Biztosítja a pihenésre szánt helyet a friss levegőn. Érdemes úgy megtervezni, hogy helyettesítse a kertek üdítő hangulatát a mindennapi hajtásból való feltöltődéshez. Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan kell megtervezni egy erkélyt, hogy funkcionális és egyben szép is legyen.

olvasson tovább
Mar, 8 2022 | Trendek és inspirációk

Öntapadó vinyl panelek - a klasszikus dekorációs anyagok tökéletes alternatívája

 Az öntapadós vinyl panelek egyre népszerűbbek alacsony beszerzési költségük, könnyű felhelyezhetőségük és színválasztékuk miatt. A vinyl csempe fantasztikus alternatívája a hosszadalmas és költséges felújításoknak, valamint ideális kiegészítője a gyakran igénybe vett lakó- és kereskedelmi tereknek.

olvasson tovább
Dec, 15 2020 | deko tippek

Hogyan tisztítsuk a szőnyeget?

Sok helyiség esetén a szép, puha szőnyegek alkalmazása mellett döntünk. Azok nemcsak csodálatos díszt képeznek, hanem javítják a járási komfortot – ki az, aki nem szeret a mezit lába alatt egy jól szabott szőnyeg puha szálait érezni? Azonban ha élvezni akarjuk a kifogástalan szőnyegeket, meg kell tanulnunk azokról hatékonyan gondoskodni

olvasson tovább
Aug, 3 2020 | Trendek és inspirációk

Külső szőnyegek – mire kell ügyelni az erkélyre, teraszra vagy kertbe való szőnyeg vásárlásánál? Praktikus minitanácsadó

Szép és eredeti szőnyegek mindig is kívántak a helyiségeinkben. Ezek a modern kellékek az esztétikai tulajdonságaik mellett komfortérzetet is biztosítanak a lábunknak.

olvasson tovább