Vinil csempe mozaikkal

Mozaikos vinil panelek kitűnnek a többi közül a nem mindennapi mintáknak és a színek sokaságának köszönhetően. Ez egy nagyszerű választás azoknak, akik nagyra tartják az eredeti és színes megoldásokat. Remekül beválnak a boho, vintage és retró stílusú helyiségekben. Ha ilyen mintát választ a padlónak, nem szükséges emellett a falakat is túlságosan gazdagítani. Legjobban az egyszínű falakkal, bútorokkal és egyszerű kellékekkel néznek ki. Ilyenkor az egész figyelmet magukra vonzzák.

A mozaikos öntapadó vinil paneleket az egyedülállók és gyermekes családok is nagyra tartják. Az elsőknek az eredeti minták tetszenek, melyek színt és jelleget kölcsönöznek a helyiségeknek. Az ilyen típusú kompozíció mellett nem lehet csak úgy átmenni. A kisbabák szülői viszont azért vesznek Mozaik vinil paneleket, mert azok nagyon könnyen tisztaságban tarthatók. A mozaiknak először is az a tulajdonsága, hogy az apró szennyeződések a padlón nem látszanak. Másodszor pedig, a szennyeződések eltávolítása hihetetlenül egyszerű! Elég csak letörölni.

Színes vinil panelek mozaikkal

A mozaik motívummal rendelkező PVC csempék sokféle berendezésbe illeszkednek. Függetlenül attól, milyen stílusban berendeztük a konyhát vagy azt a helyiséget, ahol felragasztani szeretnénk a paneleket, a PVC panelekhez mindig egy megfelelő mozaik választható. A vinil paneleken a szép mozaik nagyon hatásosan mutat a helyiség fajtájától függetlenül. Konyha mellett a panelek felhasználhatók padló dekorációként a folyosón, fürdőszobában vagy étkezőben is.

A mozaik a falon is nagyon szépen fog kinézni. Emiatt is az ezzel a motívummal rendelkező panelek gyakran modern dekorációként kerülnek alkalmazásra nemcsak a padlókon, hanem a falakon is.