Vinil szőnyegek marokkói stílusban

Miért érdemes a pvc szőnyegeket a saját helyiségbe bevezetni?

A marokkói stílusú szőnyeg a nyári szezon totál must have-je! Geometrikus kompozíciók, csodaszép mozaikok és berberi minták olyasmi, ami beválik minden boho stílusú helyiségben. Polivinil szőnyegek egy modern megoldás azoknak, akik egyszerű és kényelmes megoldások hívei. Nem mindenki megengedheti magának a szenvedéllyel és elkötelezettséggel szövött marokkói szőnyeget a helyiségében. A vevői elvárásoknak elébe menve olyan vinil szőnyegeket hoztunk létre, melyek jól beválnak a hagyományos padlószőnyegek szerepében. A testvéreikkel ellentétben a pvc szőnyegek üvegszálakból készülnek, melyek nem gyűjtik a port és a mikroorganizmusokat. Ez ideális megoldás az allergiások számára, akiknek tiszta és könnyen tisztítható térre van szükségük. Az anyag, amiből a marokkói szőnyegek készülnek, ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a penésznek, ezért az erkélyen is jól beválik padló díszítéseként.

Marokkói szőnyegek – a nyári szezon forró trendje

A marokkói lóhere elragadtatja majd a háziakat és a vendégeket. A marokkói minta egy népszerű motívum, melynek gyökerei a napos Marokkóból származó egzotikus mintázatban találhatók. A marokkói lóhere motívummal rendelkező szőnyeg gyakran a konyhákat, a nappalikat és a teraszokat díszíti. A lóhere minta annyira finom, hogy szeretni fogják a trópusi klímák és skandináv, nyers helyiségek rajongói egyaránt. Az afrikai design évek óta behatol az otthonainkba, akár rusztikális stilizációk, akár eredeti fali maszkok formájában. A marokkói mintával rendelkező szőnyegek egy következő trend, ami állandó helyet foglal el a belső berendezések között. Érdemes a jelenlegi divatot kihasználni és a legjobbat kiválasztani.

Hagyományos vagy modern szőnyeg?

A vinil szőnyegek népszerűségének fő oka az ár. Hagyományos szőnyegekkel összehasonlítva kedvező az ára és a megjelenése, a motívum és a szín kiválasztásának korlátlan lehetőségei révén. A négyszögletes pvc szőnyegek univerzálisak és minden helyiségbe illenek, a kis súlyuknak köszönhetően pedig probléma nélkül hordozhatók egyik helyről a másikra. Vinil szőnyegek két csoportra oszthatók: az első fajta teljesen sima és szálmentes, ez a típus jól beválik főleg kint, pl. a kerti lugasban vagy a teraszon. Ezek a védőszőnyegek nem áznak át, nem fakulnak, nem penészesednek, ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, homoknak, sárnak és pornak. Tisztításukhoz elég egy nedves törlőruha.