Előszoba szőnyeg

Vinil szőnyegek előszobába

Amikor belépünk a lakásba vagy a házba, elkerülhetetlen hely az előszoba. Itt szoktunk hagyni a cipőt és a felső ruhákat. Legtöbb esetben a cipővel együtt sok homokot vagy sarat is viszünk be, amit majd az egész lakásban hordunk szét. Van-e valami, ami egy ilyen helyzetet megakadályozhatja és segít a rendet hosszabb időre megőrizni? Biztosan van! Ez a praktikus és strapabíró vinil szőnyeg. A szép előszobai szőnyeg vásárlásánál figyelembe kell vennünk a helyiség nagyságát. Ha nagyobb a helyiség, választhatunk egy négyszögletes vagy négyzetes szőnyeget. Kisebb/keskenyebb előszobában vagy folyosóban viszont jobban beválik a kis vinil szőnyeg. Ha kifejezett, merész és divatos elrendezés mellett dönt, választhat egy ovális vagy kerek szőnyeget. Az előszobában a szőnyeg nem lehet túl kicsi, ellenkező esetben inkább lábtörlőre fog emlékeztetni. Ami a nagyságot illeti, másik irányba sem vihetünk túlzásba, mert annak nem kell az egész padlófelületet lefednie. Legfontosabb, hogy megjelenése elsősorban megfeleljen a mi tetszésünknek.

Szőnyegek sokfélesége elérhető áron

Modern vinil szőnyegek 85%-ban PCV szövetből, 15%-ban pedig poliészterből készülnek. Az ilyen összetétel garantálja a húzással, hajlítással vagy tépéssel szembeni ellenálló képességet. A szőnyegek vízállók is. Előszobában nagyon gyakran tartózkodunk, ezért érdemes a biztonságról is gondoskodni a csúszásgátló alsó bevonattal rendelkező szőnyeg választásával.

Vinil szőnyeg – divatos és funkcionális kellék

A lakberendezési divat nagyon gyakran változik. Egy ideje már erősödik a geometriai mintás PVC szőnyegek trendje. Az ilyen minta nemcsak szépen néz ki, de praktikus is - a rajta keletkező szennyeződések alig láthatók. Ezért érdemes biztonságosabb egy sötétebb színű és mintájú szőnyeget választani. Ennek köszönhetően nem kell gyakran tisztítanunk. Népszerű geometriai minták mellett rendelkezésre állnak egyebek mellett marokkói, orientális minták vagy mozaikok. Gyakori választás a boho és retro stílusú PVC szőnyegek is. Ajánljuk, hogy ismerkedjen meg az üzletünk gazdag választékával!