Vinil szőnyeg fürdőszobába

Fürdőszoba szőnyegek – döntsön a funkcionalitás mellett

„Az ördög a részletekben rejlik” szólás a lakásberendezés során még több jelentést kap. A rosszul kiválasztott kellékek teljesen felboríthatják az egészet. Azonban néha egy remekül kiválasztott elem csodákat művelhet és azt eredményezheti, hogy az egésznek a megjelenése teljesen megváltozik. Ház vagy lakás berendezésénél nagy hangsúlyt teszünk a megfelelő színek, bútorok vagy faktúrák kiválasztására. Gyakran elfelejtjük azonban, hogy ezek a legkisebb, látszólag lényegtelen tárgyak csodálatos bájt kölcsönöznek a helyiségeinknek. Éppen ezeknek a kellékeknek köszönhetően az egész remekül mutat. Nézzük meg közelebbről a fürdőszoba felszereléseket és figyeljük fel arra, milyen értéket ad nekünk egy szőnyeg? Vajon amellett, hogy jól néz ki, teljesít-e valami más funkciót is?

Design fürdőszoba szőnyegek

Fürdés után egy kis kikapcsolódásra van szükségünk. Azonban az irritáló, hideg és csúszós padló a fürdőszobában egyre fokozza bennünk a kellemetlen érzést. Nem csoda, hogy senki sem szereti! Itt az ideje, hogy egyszer s mindenkorra elejét vegyük a problémának. A megoldás egy szép és funkcionális fürdőszoba szőnyeg. Rendkívüli komfortot nyújt a lábaknak. Ha a fürdőszobánkat egy ilyennel szereljük fel, nem kell aggódnunk attól, hogy csúszós és vizes padlóra esünk.

Csúszásgátló szőnyegek nagy választéka

Vinil szőnyeg, mely 15%-ban poliészter szövetből és 85%-ban PVC-ből készül, sok különböző méretben, mintában és alakban kapható. A szőnyeg alja 2 mm vastagságú PVC habot tartalmaz, a grammatúrája pedig 1000g/m2. A szőnyegeket érdemes csúszásgátló anyaggal levédeni, ennek köszönhetően nem fognak a csempék felületén csúszni. A szőnyeg nemcsak a fürdőkádnál, hanem a mosdó- ás WC kagyló mellett is elhelyezhető, így mindenki számára biztosítható a komfortérzés. Ha egy fürdőszobai szőnyeg-készletet választ, megtakarítja a saját és a háziak idejét. Már nem kell minden fürdés után mopot vagy törlőruhákat elővennie. Gyors és egyszerű módon tisztaságot és rendet tart a fürdőszobában.

Milyen szőnyeg beválik az Ön fürdőszobájában?

Ha azon töri a fejét, milyen minta és szín lesz a legjobb a fürdőszobájába, akkor feltétlenül ismerkedjen meg a fürdőszobai szőnyegjeink gazdag ajánlatával. Biztosan egynél is több megnyeri a tetszését. Elsősorban azonban vegye figyelembe a méretet. Túl nagy szőnyeg nem fér bele a fürdőszobába, túl kicsi pedig nem tesz eleget az elvárásainak. Ezért egy klasszikus, négyzetes modellt választhat. Tökéletesen be fog illeszkedni a viszonylag hosszú fürdőszobába. Ha azonban a fürdőszobája kicsi, a legjobb megoldás egy kerek szőnyeg lesz.