Gyermekszoba szőnyegek

Biztonságos és tartós szőnyegek gyermekeknek

A kisebb és nagyobb gyermekek fő foglalkozása a játék. Különböző formákat ölthet és különböző helyeken folytatható. Azonban a legtöbb időt a gyerekek a saját szobájukban töltik. A vinil szőnyeg alkalmazása védi a padlót sérülés vagy szennyeződés ellen, a szép minták pedig érdekesebb megjelenést kölcsönöznek a gyermekszobának. A berendezésről és a kellékekről általában a szülők döntenek. A választások változatlanul pasztell minták és finom színek körül ingadoznak, melyeknek köszönhetően a gyermek szoba megjelenése szép és hangulatos. Nem más a helyzet a szőnyegek vásárlása esetén. Esztétikai tulajdonságaik mellett a főfeladatuk biztonság biztosítása a gyermek számára. A gyermek szőnyegek segítenek a kellemes és antiallergiás környezet kialakításában is.

Különböző méretű és alakú gyermekszőnyegek

A gyermekszobába való szőnyegnek csillapítania kell az esetleges elesést, de védenie kell a kicsiket a hideg padló ellen is. Ilyen követelményeknek eleget tesz a 1000g/m2 grammatúrás szőnyeg. Strapabíró, ellenáll mindenféle szennyeződésnek, tépésnek és hajlításnak. Emellett az antisztatikus tulajdonságainak köszönhetően egy ideális megoldás allergiások számára. A PVC szőnyegek nem toxikus színezékekkel kerültek előállításra, így a használatuk biztonságos a kicsik számára. Négyszögletes, színes, ovális, szabálytalan alakú. Többtíz fajta mintát és motívumot kínálunk a gyermekek kedvenc hőseivel. Az ajánlatunkat állandóan frissítjük, a legfiatalabbak között legnépszerűbb trendek alapján. Egy tulajdonság azonban közös és változatan – a legjobb minőség!

A kisszőnyeg, mely megváltoztatja a kicsijének szobáját!

A fiú szobába azt tanácsolnánk, hogy válassza a foci, absztrakt vagy állat motívumokat tartalmazó szőnyeget. Egy jó megoldásnak bizonyulhat a kedvenc mesék hőseit vagy ismert focisták figuráit ábrázoló szőnyeg is. A lányos szoba belseje jól fog harmonizálni virágelemekkel, mesék hőseivel – hercegnőkkel vagy lovagokkal. Rendelkezésre állnak az univerzális motívumok is, melyek jól beválnak mindkét változatú szobában. Ezek a fiúk és lányok által is kedvelt népszerű játékok elemei vagy egyenesen a természet világából származó grafikák.

Találja meg a gyermeke megálmodott szőnyegét

Amikor a szülők szőnyeget vásárolnak a gyermekük szobájába, sokszor csak a méretre, színekre és minőségre figyelnek. Az ügyet nagyon praktikusan kezelik. De közben elfelejtik, hogy a szőnyeg szórakozásra is szolgálhat. Milyen játékokat lehet tehát a szőnyegen játszani? A válasz nagyon egyszerű! Elég egy olyan modellt vásárolni, ami versenypályára, labirintusra vagy játéktáblára emlékeztet. Lehet egy olyan vinil szőnyeg is, ami bemutatja az otthon belsejét, ami a drága babaházoknak az alternatívája. Az ilyen megoldás biztosan tetszeni fog a gyermekeknek és jó szórakozást biztosít nekik hosszú időre. A játék érdekes módon összekapcsolható a tanulással. Amikor betűs vagy számjegyes szőnyeget vásárol, nem kell a gyermeket tanulásra ösztönözni. A gyermekek kellemes módon maguk elsajátítják a szőnyegen található anyagot. Szeretettel meghívjuk a nagyon jó minőségű vinil szőnyeg vásárlására. Biztosítjuk, hogy szép, biztonságos és komfortos játékteret fog képezni. Kérdés vagy kétség esetén kérjük, vegyenek fel kapcsolatot velünk. A tanácsadóink segítenek minden kétséget eloszlatni és segítenek a gyermekszobába való megfelelő szőnyeg kiválasztásában.