Vinil csempe beton motívummal

Beton motívummal rendelkező vinil panelek egy ideális megoldás a loft vagy indusztriális stílusú lakásokba. Az ilyen lakberendezési trendek gyökerei a gyárak utáni és raktári helyiségekben rejlenek, éppen ezért a nyers beton a padlón vagy a falakon remekül néz ki és a legjobb hátterét képezi a jellegzetes bútoroknak és dekorációknak. Egyidejűleg a beton vinil csempék ezt a hűvös anyagot csak vizuális szempontból hibátlanul imitálják. A valódi betonnal szemben melegek, simák és kellemes tapintásúak. Könnyen tarthatók tisztaságban, mivel nem szívják fel a szennyeződéseket, karcolásnak is ellenállnak. A beton motívumos öntapadó vinil panelek beltéri alkalmazása a nyers légkörnek csak a látszatát kelti. Valójában a vinil panelekkel letakart padló vagy falak melegek és remek hatással vannak az adott helyiségben található hőviszonyokra.

Beton motívumos vinil lapok a padlóra

Beton mintás PVC csempék minden felületen fektethetők. A feladat egyszerű, nem igényel különleges felszereléseket, nem okoz rendetlenséget és nem idő-, ill. munkaigényes. Ennek köszönhetően a vinil panelekkel könnyen, gyorsan és hatékonyan megváltoztathatjuk a helyiségek berendezését. Beton kategóriás vinil lapok szürke színekben készülnek, mely tévedésig az igazi betonra emlékeztet. Vízálló és jól csillapítja a hangokat. Padlófűtésnél is alkalmazható.

A padlón lévő beton nem igényli a szőnyegek alkalmazását – minden dekoráció nélkül is hatásos. Az ilyen hatás elérése a szilárd és sok gyakorlati előnnyel rendelkező vinil paneleknek köszönhetően könnyű és praktikus. Így a panelek nagyszerű alternatívája az igazi betonnak a modern berendezésekben.