Vinil csempe patchwork motívummal

Patchwork motívummal rendelkező vinil paneleket elsősorban az eredeti designnak köszönhetően tartanak nagyra. Ez egy érdekes ajánlat azoknak, akik szeretik a nem hétköznapi megoldásokat, de nem feltétlenül a klasszika rajongói. Ezek a panelek nemcsak praktikus funkciót töltenek be, hanem a szem számára is kellemesek. Mindez a nem hétköznapi mintáknak köszönhetően, melyek elképesztő kompozíciókat alkotnak minden panelen, és annak következményeként az egész padlón.

Patchwork motívumok a vinil padlópaneleken

Patchwork vinil panelek szinte mindenhol válnak be. Sikeresen elhelyezhetők a konyhában, nappaliban, előszobában és hálószobában egyaránt. Rendkívül könnyű a tisztántartásuk, ezért a kisgyermekes családok is azokat választják. A patchwork mintás öntapadó PVC lapok díszjellege azt eredményezi, hogy a helyiség nem igényel nagy számú dekorációt. Elég az egyszerű bútorokkal és egységes falakkal összeállítani. A panelek hátterében nagyon jól mutatnak a nővények – akár elő, akár mesterséges.

Patchwork mintás vinil csempék nem csak az eredeti megjelenés, de a könnyű szerelés miatt is népszerűek. Emiatt sokan döntenek az önálló felszerelés mellett, az utóbbi ugyanis csak alapvető szerszámok használatát igényli. Emellett a panelek hangelnyelő anyagból készülnek. Ennek köszönhetően a járás és egyéb mindennapi tevékenységek nem lesznek hallhatók a szomszédok számára. A vinil panelek további előnye a kis vastagság. Ennek köszönhetően kitűnően vezetik a hőt, a padló pedig nagyon gyorsan melegszik fel. Érdemes a választást minden olyan helyen megfontolni, ahol padlófűtést alkalmaznak.