Vinil csempe márvány motívummal

Márvány mintás vinil panelek szépen mutatnak minden modern helyiségben, főleg a glamour stílusú berendezés esetén. A márvány falak vagy padlók luxus, elegancia és előkelőség benyomását keltik. Az igazi márvány sajnos egy költséges, nehéz és nem könnyen fenntartható anyag, ezért nagyon praktikus megoldás, ha helyette az öntapadó padló paneleket használjuk. Vizuálisan a PVC lapok nagyszerűen imitálják a márványlemezeket. Különböző, természetes megjelenésű, az igazi márványra tévedésig emlékeztető színekkel rendelkeznek. A vinil panel sima is és csupa tapintás alapján nehezen megkülönböztethető a kőtől. Márvány mintás vinil lapok azonban sokkal melegebbek és az eredeti kőnél kedvezőbben befolyásolják az adott helyiség viszonyait.

PVC lapok márvány motívummal

A vinil könnyen tisztítható és vízálló. Nem szívja fel a foltokat, így könnyen ideális tisztaságban tartható. Hangcsillapító tulajdonságokkal is rendelkezik – az igazi márványtól eltérően, így a vinil panelekből készült padló nem fog „kopogni” magas cipősarkok alatt.

Márvány vinil panelek az igazi márványpadlók egy gazdaságos alternatívája. A szerelése könnyű, gyors és nem igényel sem nagy idő-, sem anyagi ráfordítást. A vinil panelek gyakorlatilag minden alapzaton fektethetők, így a helyiség légköre gyorsan megváltoztatható és annak új jellege kölcsönözhető. Ha azt szeretnénk, hogy a helyiség előkelő és elegáns jellegű legyen – a PVC márvány padló egy ideális megoldás. Olcsón és könnyen kialakítható az igazi márvány megjelenésű vinil panelekből.